РЕКЛАМАЦИИ

Всички пратки се изпращат с опция "Преглед преди заплащане". По този начин клиентът може да провери целостта на своята пратка и при липсващ или повреден артикул да се свърже с нас. Пратки отворени след напускането на офис на Еконт и констатиране на липсващ или повреден артикул
не подлежат на рекламация.

Рекламации се приемат до 14 дни от датата на получаване на стоката, отразена в документите за предаване от куриера, като това може да стане само ако продуктът и опаковката са в ненарушен търговски вид. Връщането на стоката в този случай е за сметка на клиента.

Ако по някаква причина стоката е предадена на клиента с повредена опаковка или по друга основателна причина, замяната или връщането на стоката се осъществява за наша сметка.

Изключения:

Рекламации не се приемат за продукти, които след ползване сте установили, че не са подходящи или са ви причинили алергични реакции. АЙ ТИ СОЛЮШЪН ЕНД ТЕХ ЕООД не носи отговорност за последици от неправилна употреба на продуктите, несъобразена с инструкциите за съответния продукт.

Съгласно законното право, при връщане на продукта, възстановяването на стойността ще бъде осъществено в рамките до 30 (тридесет) дни от връщането.

Сравнение на продукти